Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχανή δοκιμής στροφέων

Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστα εργοστάσιο και προϊόν. 24h το υπηρεσία online μας διευθύνει για να λύσει το πρόβλημα εγκαταστάσεων.

—— Carmen

Το τέλειες προϊόν και η υπηρεσία, ευχαριστούν για την επαγγελματική σύσταση, το εξεταστικό σύστημα AIP9646 ασφάλειας μας ταιριάζει πολύ καλά.

—— Jasmine

AIP το όργανο είναι η ιδανική επιλογή σας. Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, έγκαιρο delivey, επαγγελματικό μετά από την υπηρεσία πώλησης.

—— Nguyen Thanh Truyen

Είμαι Online Chat Now

Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο
Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

Μεγάλες Εικόνας :  Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AIP
Αριθμό μοντέλου: AIP89XX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 45 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα το μήνα

Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

περιγραφή
Εξουσιοδότηση: 12 μήνες Στοιχεία: τα εξεταστικά στοιχεία μπορούν να εξαχθούν με μορφή του Excel
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: προσαρμοσμένος ως εθνικό πλέγμα Χρώμα: Προσαρμοσμένος
Σύνδεση MES: Ναι OS: Παράθυρα XP
Υψηλό φως:

Αυτόματο σύστημα δοκιμής στατών

,

Ευφυές σύστημα δοκιμής μηχανών αυτόματο

,

Μηχανή δοκιμής στροφέων LCD

Ευφυές μηχανών σύστημα δοκιμής στατών αυτόματο

 

1.Motor αυτόματο σύστημα δοκιμής στατών
 
Το αυτόματο σύστημα δοκιμής χρησιμοποιεί τη βιομηχανική τεχνολογία ελέγχου PLC για να μετρήσει την ισχύ μηχανών, το ρεύμα, την τάση, τη συχνότητα, τη ροπή, την ταχύτητα, την αποδοτικότητα, τον παράγοντα ισχύος, και την άνοδο θερμοκρασίας μέσω του ανώτερου και χαμηλότερου συστήματος ελέγχου αποκτήσεων στοιχείων υπολογιστών δομών με το αυτόματο σύστημα αποκτήσεων υπολογιστών, αυτόματα στοιχεία - σύστημα επεξεργασίας το σύστημα μπορεί να επιδείξει τα συλλεχθε'ντα στοιχεία και οι καμπύλες εγκαίρως, να αναλύσουν και να επεξεργαστούν τα αποτελέσματα no-load, φορτώνουν τη δοκιμή, και τη δοκιμή κλειδώνω-στροφέων, και σύρουν την καμπύλη η διαδικασία δοκιμής μηχανών ελέγχεται από ένα ειδικό πακέτο λογισμικού για τη μηχανή που εξετάζει, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματων συλλογής και της επεξεργασίας δεδομένων, τη σε πραγματικό χρόνο επίδειξη των συλλεχθεισών στοιχείων και των καμπυλών, την ανάλυση και την επεξεργασία των no-load αποτελεσμάτων δοκιμής, δοκιμής φορτίων και της δοκιμής κλειδώνω-στροφέων.
 

2. Τεχνική προδιαγραφή

 

Αντικείμενο δοκιμής

Στροφέας της μηχανής αντλιών

Τρόπος επίδειξης

19» LCD

Παράμετρος δοκιμής

Η ποσότητα φραγμών, ελάχιστο εύρος, μέγιστο εύρος, περιεκτική αξία

Σειρά διάστασης

Εξωτερική διάμετρος 60130mm

Εσωτερική διάμετρος 1050mm

Πάχος 180mm (ανώτατο) ελασματοποίησης

Τρόπος δοκιμής

Συνεχής τρόπος: όταν η δοκιμή τελειώνει, η παραγωγή μηχανών το αποτέλεσμα, και η μηχανή συνεχίζει να λειτουργεί για να αποκτήσει τα κυματοειδή αυτεπαγωγής μέχρι τον Τύπο το κουμπί αναστοιχειοθέτησης, κατόπιν σταματήστε τη δοκιμή.

Ενιαίος τρόπος: όταν η δοκιμή τελειώνει, η παραγωγή μηχανών το αποτέλεσμα και σταματά τη δοκιμή αυτόματα συγχρόνως.

Τρόπος ελέγχου

Αυτοκίνητο/εγχειρίδιο

Η παράμετρος σώζει

Το λογισμικό σώζει

Κατανάλωση

≤100w

Εργασία περιβαλλοντική

Θερμοκρασία 0~40℃, humility≤90%RH

 

3Test περιεχόμενο
 
1. Αντίσταση μηχανών
2. Αντισταθείτε τη δοκιμή τάσης
3. No-load δοκιμή
4. Δοκιμή ροπής δύναμης
5. Δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας
6. Δοκιμή αποδοτικότητας
7. Δοκιμή κλειδώνω-στροφέων
8. Δοκιμή φορτίων
9. Χαρακτηριστική δοκιμή κρατών μελών
 
4. Τεχνικοί δείκτες:
 
1. Ακρίβεια μέτρησης ροπής: ±0.5% ή ±0.2%
2. Ακρίβεια μέτρησης ταχύτητας: ±0.2%
3. Η τάση, το ρεύμα, και η ακρίβεια ισχύος είναι 0,5 ή 0,2
4. Ακρίβεια ΣΥΝΕΧΟΥΣ αντίστασης: ±0.2%
5. Ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας: 0,5%.
 
5. Λειτουργία λογισμικού δοκιμής συστημάτων
 
1. Η ροπή, η ταχύτητα, το ρεύμα, η τάση, η ισχύς, ο παράγοντας ισχύος, η συχνότητα ισχύος, κ.λπ. συλλέγονται αυτόματα μέσω της διεπαφής 485/232 οργάνων, η θερμοκρασία και η αντίσταση κλειδώνονται στον υπολογιστή, και ο υπολογιστής εκτελεί τα στοιχεία - επεξεργασία, επίδειξη, έκθεση, συναρμολόγηση καμπυλών, εκτύπωση, κ.λπ….
2. Το λογισμικό του ασύγχρονου συστήματος δοκιμής υπολογιστών μηχανών συντάσσεται σύμφωνα με ΜΒ-1032, τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν τη no-load δοκιμή, τη δοκιμή κλειδώνω-στροφέων, τη δοκιμή φορτίων, τη δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας, κ.λπ., και αυτόματα τις πλήρεις εκθέσεις και τις καμπύλες στοιχείων.
 
5. Το λογισμικό μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία μέσω των στοιχείων δοκιμής:
 
(1) μια μέθοδος και η μέθοδος Ε μπορούν να εξεταστούν
(2) το σύστημα μπορεί να εκτελέσει τη no-load δοκιμή, τη δοκιμή κλειδώνω-στροφέων, τη δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας, και τη δοκιμή φορτίων για τις ενιαίες τριφασικές ασύγχρονες μηχανές.
(3) το σύστημα μπορεί να επιδείξει την τριφασική τάση, το τριφασικό ρεύμα, την ισχύ εισαγωγής, τη συχνότητα, τον παράγοντα ισχύος, τη ροπή, την ταχύτητα, την ισχύ παραγωγής και την αποδοτικότητα της μηχανής σε πραγματικό - χρόνος.
(4) το σύστημα μπορεί στοιχεία αρχείων σε πραγματικό - χρόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δοκιμής ανόδου θερμοκρασίας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι: αυτόματη συλλογή και χειρωνακτική συλλογή. Επιλέξτε την αυτόματη καταγραφή. Θέστε το χρόνο καταγραφής στοιχείων. Το σύστημα τρέχει αυτόματα για την καταγραφή στοιχείων. Καμία χειρωνακτική καταγραφή δεν απαιτείται. Επιλέξτε το χειρωνακτικό αρχείο. Χτυπήστε στο αρχείο στοιχείων. Συλλέξτε ένα σημείο στοιχείων. Συλλέξτε το αρχείο στοιχείων που χρειάζεστε.
Α. Όταν η δοκιμή ανόδου θερμοκρασίας τελειώνει, σταματήστε τη μηχανή. Χρησιμοποιήστε το μετρητή αντίστασης για να συλλέξετε γρήγορα την αξία αντίστασης. Χτυπήστε τα στοιχεία που σώζουν. Αυτόματα παράγετε μια έκθεση ανόδου θερμοκρασίας. Υπολογίστε το αποτέλεσμα ανόδου θερμοκρασίας
Β. Το σύστημα μπορεί αυτόματα να αποθηκεύσει τα στοιχεία δοκιμής.
(5) το σύστημα μπορεί να αναλύσει και να επεξεργαστεί τα no-load αποτελέσματα της δοκιμής για να λάβει τη no-load τρέχουσα, no-load δύναμη, την απώλεια σιδήρου, και τη μηχανική απώλεια, και να σύρει τις καμπύλες. Κατωτέρω είναι η no-load διεπαφή δοκιμής. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων. Αλλάξτε τη no-load τάση. Συλλέξτε 7 σημεία στοιχείων και ανωτέρω μέσα στη σειρά 1,25 φορές 0,5 φορές στην εκτιμημένη τάση. Η δοκιμή είναι πλήρης. Χτυπήστε τα στοιχεία που σώζουν. Τα συλλεχθε'ντα σημεία στοιχείων συγχωνεύονται αυτόματα στην κενή χαρακτηριστική καμπύλη φορτίων
(6) No-load χαρακτηριστική έκθεση. Μέσω της no-load χαρακτηριστικής καμπύλης, χωρίστε τη μηχανική απώλεια κατανάλωσης και σιδήρου. Λάβετε τη no-load τρέχουσα, no-load δύναμη, την κατανάλωση χαλκού στατών, και τη no-load τρέχουσα ισορροπία.
(7) το σύστημα μπορεί να αναλύσει και να επεξεργαστεί τα αποτελέσματα της δοκιμής φορτίων για να λάβει το ρεύμα πλήρης-φορτίων, τη δύναμη πλήρης-φορτίων, την αποδοτικότητα πλήρης-φορτίων, την ολίσθηση πλήρης-φορτίων και τον παράγοντα δύναμης πλήρης-φορτίων, και να σύρει τις καμπύλες. Ο ακόλουθος αριθμός είναι η έκθεση δοκιμής διεπαφών και φορτίων δοκιμής της δοκιμής φορτίων. Η δοκιμή φορτίων συλλέγει 6 σημεία στοιχείων και ανωτέρω μέσα στη σειρά 150% σε 25% του εκτιμημένου φορτίου σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων. Η καμπύλη φορτίων σύρεται αυτόματα. Σύμφωνα με την επιλεγμένη δοκιμής μεθόδου Α μέθοδο ανάλυσης απώλειας μεθόδου αποδοτικότητας μεθόδου άμεση ή μεθόδου Ε που υπολογίζει.
(8) το σύστημα μπορεί να αναλύσει και να επεξεργαστεί τα αποτελέσματα της δοκιμής κλειδώνω-στροφέων για να λάβει το ρεύμα κλειδώνω-στροφέων και τη ροπή κλειδώνω-στροφέων, και να σύρει την καμπύλη. Η δοκιμή κλειδώνω-στροφέων είναι βασισμένη στις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων. Η τάση κλειδώνω-στροφέων ρυθμίζεται με τη ρύθμιση της τάσης. Η μηχανή εμποδίζεται από μια μηχανική συσκευή. Ένα σημείο στοιχείων καταγράφεται γρήγορα. Η γρήγορες έναρξη και η στάση της μηχανής ελέγχονται από το PLC. Για να αποτρέψει τη μηχανή από την υπερθέρμανση και το κάψιμο. Ρυθμίστε την τάση για να συλλέξετε ένα σημείο στοιχείων. Συλλέξτε 6 σημεία στοιχείων και ανωτέρω. Η δοκιμή είναι πλήρης. Χτυπήστε τα στοιχεία που σώζουν. Η κλειδωμένη χαρακτηριστική καμπύλη στροφέων παράγεται αυτόματα.
(9) το σύστημα μπορεί να εκτελέσει τη δοκιμή κρατών μελών. Σύρετε το κράτος μέλος διαβάζει το μέγιστο σημείο ροπής
(10) το σύστημα έχει μια λειτουργία μνήμης για τον καθορισμό των διάφορων παραμέτρων, ο οποίος πρέπει μόνο να εισαχθεί μιά φορά.
(11) το σύστημα μπορεί να τυπώσει τα αποτελέσματα της δοκιμής και τις καμπύλες μέσω του εκτυπωτή.
(12) το σύστημα μπορεί να εκτελέσει overcurrent και overtorque τις δοκιμές συγχρόνως. Η μορφή εισαγωγής θορύβου παρέχεται
(13) μετά από τη δοκιμή, τα στοιχεία θα συνοψιστούν αυτόματα και θα αναλυθούν

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Fiona Liu

Τηλ.:: +8613969776659

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα