Να στείλετε μήνυμα
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Εξεταστική εισαγωγή ηλεκτρικών κινητήρων
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές:
Φαξ: 86-532-87973308
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Εξεταστική εισαγωγή ηλεκτρικών κινητήρων

2023-05-30
 Latest company case about Εξεταστική εισαγωγή ηλεκτρικών κινητήρων

Όλοι ξέρουμε ότι η μηχανή δοκιμής μηχανών είναι πραγματικά ένας γενικός όρος, και οι διαφορετικές μηχανές δοκιμής μηχανών είναι αρκετά διαφορετικές, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές τυποποιημένες απαιτήσεις για τα στοιχεία δοκιμής. Εδώ θα μοιραζόμαστε μερικές αρχές για να ελέγξουμε το ηλεκτρικό κινητήρα.

 

Αντίσταση ΣΥΝΕΧΟΥΣ τυλίγματος: στη φυσική, η αντίσταση μπορεί να ανιχνευθεί άμεσα από το νόμο του ωμ. AIP ο ελεγκτής υιοθετεί την τετρασύρματη μέθοδο μέτρησης, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει την αντίσταση γραμμών και να εξασφαλίσει την ακρίβεια της δοκιμής.

 

Hipot: περιλάβετε το εναλλασσόμενο ρεύμα Hipot και το συνεχές ρεύμα Hipot (το εναλλασσόμενο ρεύμα Hipot είναι πιό κοινό). Η διαφορά είναι η τάση κατά τη διάρκεια της δοκιμής Hipot. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής Hipot, ο ελεγκτής εφαρμόζει την υψηλή τάση μεταξύ του πλαισίου μηχανών και παροχή του ηλεκτρικό ρεύμα μέρους στον έλεγχο εάν υπάρχει ρεύμα διακοπής. Ο ανώτερος και χαμηλότερα όριο θα προετοιμαζόταν, και αποτύχετε το συναγερμό θα προκαλούταν εάν το μετρημένο ρεύμα διακοπής από το προετοιμασμένο όριο.

 

Αντίσταση μόνωσης: η αρχή δοκιμής είναι παρόμοια με τη δοκιμή Hipot. Το ΣΥΝΕΧΕΣ ρεύμα παραγωγής ελεγκτών για να εξετάσει τη μόνωση μεταξύ του παροχή ηλεκτρικό ρεύμα μέρους και του πλαισίου μηχανών. Το αποτέλεσμα της δοκιμής καθορίζεται από την αντίσταση μόνωσης.

 

Κύμα/στρώμα απότομα: εφαρμόστε την τάση ώθησης ταλάντωσης στη σπείρα μηχανών ανιχνεύει το κυματοειδές ταλάντωσής του. Συγκρίνετε το δοκιμασμένο κυματοειδές με του κυρίου, και η διαφορά θα έδειχνε τη σύντομη μόνωση στρώματος του δοκιμασμένου προϊόντος.

 

Έναρξη χαμηλής τάσης: η παραγωγή 0,86 εκτίμησε την τάση στο δοκιμασμένο προϊόν και εξετάζει την ηλεκτρική παράμετρο. Ελέγξτε εάν η μηχανή λειτουργεί κανονικά κάτω από τη θέση χαμηλής τάσης.

 

Κλειδωμένη δοκιμή στροφέων/στάβλων: δεδομένου ότι το όνομα υπονοούμενο, κλειδωμένος στροφέας είναι να κλειδωθεί ο στροφέας και να εξεταστούν οι ηλεκτρικές παράμετροί του. Εντούτοις, αυτή η πραγματική μέθοδος κλειδαριών δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις γραμμών παραγωγής για την ασφάλεια και την αποδοτικότητα. AIP ο ελεγκτής μιμείται τον κλειδωμένο στροφέα για να εξετάσει τη συνέπεια, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα βάσει της εγγύησης η ακρίβεια δοκιμής.

 

Δοκιμή δύναμης: ο ανεφοδιασμός εκτίμησε τη δύναμη στη μηχανή και εξετάζει τις ηλεκτρικές παραμέτρους, κυρίως δοκιμή το ρεύμα, και υπολογίζει τη δύναμη.

 

Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι επίσης ένας γενικός όρος. Μερικοί πελάτες θα ρωτούσαν εάν κατασκεύασαν την αντλία, ο ανεμιστήρας ή ο συμπιεστής μπορεί να εξεταστεί ως μηχανή. Αν και το μέρος πυρήνων του προαναφερθε'ντος προϊόντος είναι μηχανή, δεν μπορεί να εξεταστεί ως μηχανή εντελώς. Μερικά από τα προϊόντα έχουν τη συσκευή φόρτωσης, και το ρεύμα δοκιμής, όπως, διαρροής ασφάλειας, η επίγεια δοκιμή κ.λπ. θα εκτελεσθούν επίσης.

 

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για τη δοκιμή ηλεκτρικών κινητήρων, παρακαλώ απευθυνθείτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το international@aipuo.com τηλ.: +86-532-87973318