Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές:
Φαξ: 86-532-8797-3308
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd

Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

AIP Qingdao ευφυής Co. οργάνων, ΕΠΕ, ένας κύριος προμηθευτής της μηχανής δοκιμής μηχανών. Ιδρυμένο ως επαγγελματική επιχείρηση για να παραγάγει τη μηχανή δοκιμής μηχανών το 2009, AIP έχει αναπτυχθεί σε ένας από τους κύριους κατασκευαστές αυτής της βιομηχανίας στην Κίνα.

Τα προϊόντα μας μπορούν να εφαρμοστούν για να ελέγξουν την ποιότητα της μηχανής στη γραμμή παραγωγής και τη δοκιμή της μηχανής της εγχώριας συσκευής, του ηλεκτρικού εργαλείου, του αυτοκίνητου, βιομηχανικού κ.λπ.

Με κεντρικά γραφεία στην επαρχία Qingdao Shandong στην Κίνα, έχουμε τα υποκαταστήματα πέρα από τον κόσμο για να εξασφαλίσουμε ότι όλος ο πελάτης μπορεί να συντηρηθεί εγκαίρως. Εν τω μεταξύ οι στο κατάστρωμα πράκτορες μπορούν να πάρουν να εκπαιδεύσουν να παρέχουν τακτικά στον πελάτη την επαγγελματική και αποδοτική υπηρεσία.
Αφιερώσαμε στη συνέχιση της καινοτομίας και του αμοιβαίου οφέλους, και πρόθυμος να εργαστούμε μαζί με σας για να επιτύχουμε το αμοιβαίο όφελος και την αρμονική ανάπτυξη.

OEM/ODM

Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Pre-sale υπηρεσία

 1. Ελεύθερη εξεταστική αξιολόγηση λύσης: παρέχετε την επαγγελματική εξεταστική λύση σύμφωνα με τα δοκιμασμένα προϊόντα και επιλέξτε την κατάλληλη εξεταστική μέθοδο για τον πελάτη.
 2. Ελεύθερη περίπτωση που μοιράζεται: μοιραστείτε τις επιτυχείς εξεταστικές περιπτώσεις βιομηχανίας για την αναφορά σας.
 3. Ελεύθερη επίσκεψη εργοστασίων: ο πελάτης βοήθειας καταλαβαίνει την επιχείρηση περιεκτικά σύμφωνα με να στείλει το ενδιαφερόμενο βίντεο στον πελάτη ελεύθερα,

Τεχνική υποστήριξη

 1. Προσαρμοσμένη λύση: παρέχετε την επαγγελματική λύση δοκιμής ως προς την απαίτησή σας.
 2. Υπηρεσία διαβουλεύσεων: θα ήμαστε πολύ ευτυχείς να προσφέρουμε την υπηρεσία διαβουλεύσεων εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις στη δοκιμή μηχανών.
 3. Τεχνική επικοινωνία: είστε η περισσότερη υποδοχή που συζητά με τους τεχνικούς μηχανικούς μας άμεσα στο σχέδιο λύσης προϊόντων.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 1. Οι ελεύθερες οδηγίες εγκαταστάσεων ελεγκτών θα μπορούσαν να παρασχεθούν εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα στο στάδιο της εγκατάστασης ελεγκτών.
 2. Υποστηρίξτε τον τηλεχειρισμό στη διάγνωση το πρόβλημα εξοπλισμού και αναβαθμίστε το λογισμικό.
 3. το 24ωρο υπηρεσία online και σιγουρεύεται ότι μπορείτε να πάρετε την απάντηση έγκαιρη.
 4. Η επιτόπιες εγκατάσταση και η υπηρεσία συντήρησης μπορούν να παρασχεθούν βασισμένος στη συζητημένη συμφωνία.
 5. Ο διευθυντής υπηρεσιών θα σας κρατήσει ταχυδρομημένους στη θέση παραγωγής, την αποστολή και την ημερομηνία παράδοσης έγκαιρη.
Ιστορία
 • Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 • 2009 τρεις συνεργάτες της ίδιας ηλικίας ηποτέλεσαν την επιχείρηση, η οποία δημιουργεί έναν νέο τομέα της βιομηχανίας δοκιμής μηχανών με τις τιμές πυρήνων της συγκέντρωσης και win-win.
 • 2010 AIP προώθησε το ενσωματωμένο νέα γενιά εξεταστικό σύστημα μηχανών για την εγχώρια αγορά με τα πλήρη ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, και το εξεταστικό σύστημα αναγνωρίστηκε από έναν μεγάλο αριθμό πελατών.
 • 2011 AIP προώθησε το κενό εξεταστικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται αρχικά στη δοκιμή του στάτη συμπιεστών και προωθείται να εξετάσει το στάτη της διαφορετικής βιομηχανίας βαθμιαία.
 • 2012 AIP βελτιστοποίησε την τεχνολογία του στη δοκιμή στροφέων μέσω της συνεργασίας με τη ES Ιαπωνία και προώθησε το ευφυές εξεταστικό σύστημα στροφέων αργιλίου πετώντας.
 • 2013 AIP ανέπτυξε το εξεταστικό σύστημα φορτίων μηχανών BLDC για Hitachi Ταϊλάνδη, και το εξεταστικό σύστημα έγινε η πρώτη επιλογή για τους πολύτιμους πελάτες στην Κίνα.
 • 2014 AIP προώθησε το εξεταστικό σύστημα δυναμόμετρων μικροϋπολογιστής-μηχανών, ένα νέο εξεταστικό σύστημα της βιομηχανίας που χαρακτηρίστηκε με την ιδιαίτερα ενσωματωμένη, πολυσύνθετη διεπαφή και την εύκολη λειτουργία.
 • 2014 AIP καλύπτει έναν τομέα 4000 τετραγωνικών μέτρων, ο αριθμός υπαλλήλων υπερβαίνει 50. AIP βελτίωσε τη διαχείρισή του με τη χρησιμοποίηση του διοικητικού λογισμικού όπως CRM, PDM, το οικονομικό λογισμικό UF και η συζήτηση Ding.
 • 2015 AIP γευμάτισε το στατικό εξεταστικό σύστημα μηχανών της EV και προήγαγε ευρέως.
 • 2015 AIP γευμάτισε το εξεταστικό σύστημα σερβο μηχανών, το οποίο είναι ένας νέος καθορισμός της υψηλού επιπέδου δοκιμής μηχανών.
 • 2016 AIP γευμάτισε το δεύτερης γενεάς εξεταστικό σύστημα μηχανών/στατών, μια ευφυής εξεταστική εστίαση συστημάτων σε IOT (Διαδίκτυο των πραγμάτων) και παρουσιάζει τον ανταγωνισμό στη διεθνή αγορά.
 • 2017 αγορασμένη η AIP νέα γη ως βάση παραγωγής και θέτει τα θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησης. AIP πρόσφερε 10 αυτοκίνητα επιχείρησης στους σημαντικούς υπαλλήλους για να επιτύχει win-win.
 • 2018 AIP συνεργάστηκε με την ιαπωνική επιχείρηση και προώθησε το εξεταστικό σύστημα κενών μηχανών για να εξετάσει την ενιαία ζημία σημείου του άνεμος καλωδίου, το οποίο λύνει το δυσεπίλυτο πρόβλημα στη μηχανή παράγοντας τη βιομηχανία και χαρακτηρίζει ένα νέο κύριο σημείο.
 • 2018 AIP ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία για να εξετάσει την επαφή μεταξύ των εκτεθειμένων φύλλων καλωδίων και πυρήνων, τα οποία έλυσαν μια παγκόσμια δυσκολία στη αυτοκινητοβιομηχανία.
 • 2018 AIP γευμάτισε το ευφυές armature εξεταστικό σύστημα στροφέων, εστίασε σε IOT και τη μακρινές διάγνωση και τη βελτίωση υποστήριξης.
 • 2018 ο αριθμός υπαλλήλων υπερβαίνει 100, 70% τους έχουν έναν βαθμό κολλεγίων και που ειδικεύονται στο ηλεκτρικό σχέδιο μηχανών, μηχανικό σχέδιο, σχέδιο λογισμικού, ανάπτυξη MCU, διαχείριση EMBA, και η οικοδόμηση του συστήματος συνεργασίας μετόχων προωθεί ακόμα.
Η ομάδα μας

Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

AIP, που υποστηρίζεται από μια επαγγελματική ομάδα με πάνω από 130 υπαλλήλους, έχει την περισσότεροι από 80 αποκτημένη υπάλληλοι τριτοβάθμια εκπαίδευση, και πάνω από 10 προσωπικό έχει περισσότερο από την είκοσι ετών εμπειρία στην εξεταστική βιομηχανία μηχανών. AIP που αποτελείται από το κέντρο τεχνολογίας, το τμήμα Ε&Α το τμήμα, το εμπορικό τμήμα, το υπουργείο Εμπορίου, το κέντρο παραγωγής, του ανθρώπινου δυναμικού, το τμήμα χρηματοδότησης, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το πειραματικό κέντρο. Παίρνουμε την αρχή ανθρώπινος-προσανατολισμένος και διευθύνουμε τακτικά την ικανότητα προσωπικού εκπαιδευτικός να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος. Χρησιμεύουμε τα προϊόντα για τη δοκιμή στατών, στροφέων και μηχανών και στη γραμμή παραγωγής και στο εργαστήριο για να ελέγξουμε την ποιότητα των προϊόντων για τους κατασκευαστές μηχανών.