Αρχική Σελίδα

Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αξιόπιστα εργοστάσιο και προϊόν. 24h το υπηρεσία online μας διευθύνει για να λύσει το πρόβλημα εγκαταστάσεων.

—— Carmen

Το τέλειες προϊόν και η υπηρεσία, ευχαριστούν για την επαγγελματική σύσταση, το εξεταστικό σύστημα AIP9646 ασφάλειας μας ταιριάζει πολύ καλά.

—— Jasmine

AIP το όργανο είναι η ιδανική επιλογή σας. Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, έγκαιρο delivey, επαγγελματικό μετά από την υπηρεσία πώλησης.

—— Nguyen Thanh Truyen

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Εμμένουμε στην αρχή προσανατολισμένου στους πελάτες και εξασφαλίζουμε την αποτελεσματικά επικοινωνία. Το τμήμα παραγωγής επιχείρησης περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες, την παραγωγή ελεγκτών ασφάλειας, τη συνέλευση οργάνων, τη συνέλευση πεδίων δοκιμών και τη συνέλευση συστημάτων. Κάθε ομάδα συνεργάζεται αποτελεσματικά για να εξασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος. Το προϊόν θα συσκευαστεί και θα σταλεί στον πελάτη έως ότου έχει περάσει όλα testes του τμήματος ποιοτικού ελέγχου.

 • OEM / ODM

  Η εστίαση στις εξεταστικές λύσεις μηχανών όλη την ώρα, AIP έχει αναπτυχθεί σε έναν κύριο παγκόσμιο κατασκευαστή της μηχανής δοκιμής μηχανών. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα έρευνας και ανάπτυξης και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. όποιος σχεδίασε ένα ενσωματωμένο μορφωματικό σύστημα δοκιμής και έναν λογικό πάγκο εργασίας για μας. Και το ενσωματωμένες σχέδιο και η παραγωγή καθιστούν την υπηρεσία καταλληλότερη και κατάλληλη.

 • Ε & Α

  Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  AIP που καθιερώνεται από διάφορους μηχανικούς που έχει πέρα από την εμπειρία 30-έτους στη βιομηχανία. Εξοπλισμένος με τη σειρά οργάνων δοκιμής υψηλής ακρίβειας, υψηλή - εργαστήριο χαμηλής θερμοκρασίας, εργαστήριο δοκιμής γήρανσης, έχουμε λύσει μερικές εξεταστικές δυσκολίες βιομηχανίας όπως το τύλιγμα στατών που ενσωματώνεται στην αντίστροφη δοκιμή επαφών δοκιμής, καλωδίων και ελασματοποίησης, την ενιαία ανίχνευση κ.λπ. ζημίας σημείου. Αφιερώσαμε στην καταβολή προσπάθειάς μας στην ανάπτυξη του σφαιρικών ελέγχου και της δοκιμής μηχανών ποιοτικού της βιομηχανίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao AIP Intelligent Instrument Co., Ltd

Φαξ: 86-532-8797-3308

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)